donderdag 2 september 2010, 23:34 | Elja Trum | 3744x gelezen

Verborgen camera programma Upside Down

Vanavond hebben we op Nederland 3 gekeken naar het programma Upside Down. In dit programma halen vier jongeren met een verstandelijke beperking grappen uit met bekende en onbekende Nederlanders. Het programma speelt in op de vooroordelen over mensen met een beperking en kijkt hoever Sjoerd, Mike, Michiel en Joannathan kunnen gaan.

We hebben erg kunnen lachen om dit programma. Er zaten zeker een aantal erg leuke verborgen camera acties in. Bijvoorbeeld het 'Down bankje', waar normale mensen weggejaagd werden omdat ze geen Down hebben en de scenes bij de bakker waar ze regelmatig weg wisten te komen met het door iemand anders laten betalen van hun broodje.

Upside Down is een programma van de EO en wordt uitgezonden in het kader van TV Lab. Tijdens de TV Lab week worden er experimentele programma's uitgezonden. TV Recensenten kunnen beoordelen de programma's en bij veel positieve feedback kan het programma een vaste plek op televisie krijgen. Je kunt jezelf ook nog aanmelden als TV Recensent op de website.

Bekijk onderstaande promotievideo voor een indruk van het programma. De gehele show is ook te zien bij Uitzending Gemist en wordt eveneens vannacht om half één nogmaals uitgezonden op Nederland 3. Deel dit artikel
(3)
Cor
Cor | donderdag 2 september 2010, 23:46
Geniaal dat programma!
gast | vrijdag 3 september 2010, 00:54
Ik zag onze Mika al helemaal als ster in dit programma? Gewekldig!
Kirsten
Kirsten | vrijdag 3 september 2010, 22:23
Geweldig, moet er inderdaad erg om lachen!
Ik heb het programma nog nooit gezien,maar ga er zeker eens naar kijken.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter