maandag 17 september 2012, 23:22 | Elja Trum | 5414x gelezen

Zusje Vera geboren!

Afgelopen zaterdag is Mika's zusje Vera geboren. Mika sliep afgelopen weekend bij oma en opa, maar kwam zaterdagmiddag gelijk even zijn nieuwe zusje bewonderen. Hij is zichtbaar blij met de familie uitbreiding (behalve als ze huilt, dat vind Mika maar niks).

Zondagochtend kwam ik bij opa en oma en keken we wat foto's. Bij de foto's van Vera gebaarde Mika direct 'baby'. We moeten maar snel een gebaar voor Vera bedenken zodat Mika haar ook kan benoemen in zijn gebaren.

Zondagmiddag is Mika weer even komen kijken waarna hij met mij mee naar huis ging. Mama en Vera moesten nog wat langer blijven. Als het goed is mogen zij morgen mee naar huis. Onderstaande foto maakte ik gisteren toen Mika even liet zien hoe lief hij Vera vindt.

Mika aait Vera

Zolang Vera stil is wil Mika graag in de buurt zijn en haar aaien. Soms heeft hij het liefste dat jij haar eerst aait zodat hij dat daarna na kan doen. Als Vera huilt kijkt Mika heel sip. Dat vindt hij duidelijk maar niks. Soms gaat hij zelf ook een beetje mee mopperen.

Vanochtend ging Vera voor het eerst in bad en Mika keek nieuwsgierig mee. Vera vond het bad echter nog niet echt leuk en maakte dat luidkeels duidelijk. Wat Mika daar dan van moest denken wist hij zo te zien nog niet helemaal..

Vera in bad


 Deel dit artikel
(3)
imke
imke | maandag 17 september 2012, 23:52
Wat een super fotos. De eerste is echt mooi, en van de tweede moest ik erg lachen! Leuk dat het tot nu toe zo goed gaat tussen Mika en Vera. Superlief hoe hij haar naam gebaarde! XX Imke en co.
oma Marjan
Profieloma Marjan | maandag 17 september 2012, 23:58
Nou Mika wen er maar aan dat Vera regelmatig zal huilen, want dat zal vast nog wel vaak gebeuren.
oma Marjan
Profieloma Marjan | zaterdag 6 oktober 2012, 23:16
Gisteren heb ik een nieuwe foto samen met Mika gemaakt. Eens kijken of hij nu verschijnt bij deze tekst. Maar nu is de oude foto ook veranderd, dat vind ik wel jammer.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter