dinsdag 8 juni 2010, 23:58 | Elja Trum | 2686x gelezen

Stereofotografie; Mika in 3D

Voor mijn weblog over fotografie heb ik momenteel een Loreo 3D objectief ter review. Die moet ik natuurlijk goed uitproberen en uiteraard wordt Mika dan ook op de foto gezet. Ik heb er gisteren voor het eerst mee gespeeld en eigenlijk bevalt het me wel! Deze foto van Mika en Sara wil ik in elk geval al graag met jullie delen.

Mika en Sara in 3D


Om de foto in 3D te kunnen bekijken heb je wel een rood/cyaan brilletje nodig. Da's wel een beetje jammer, want natuurlijk heeft niet iedereen zo'n brilletje in de kast liggen. Kwalitatief kan de foto nog wel wat beter, maar ik vond 'm al best leuk zo. Zeker iets waar ik wel wat meer wil gaan experimenteren.

 Deel dit artikel
(2)
oma Marjan
Profieloma Marjan | woensdag 9 juni 2010, 22:02
Nou had opa al weken zo'n brilletje op zijn bureau liggen. Maar gisteren heeft hij opgeruimd dus lag het er nu niet meer. Ik heb het toch gevonden, gelukkig had hij het niet weggegooid.
Leuke foto.
Kus,
oma Marjan
Jac Trum
ProfielJac Trum | vrijdag 11 juni 2010, 00:06
Ik had dat brilletje nog liggen van een Nikon Club event, waar dat soort foto's ook werden getoond. Ik keek eerst van te dichtbij, maar met enige afstand van het scherm is het een prima geslaagd experiment. En zowel mama als Mika staan er goed op! Leuke foto!
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter