maandag 9 augustus 2010, 00:23 | Elja Trum | 2700x gelezen

Op bezoek bij de Goalby's

Mika heeft een tante, oom en nichtje die in Engeland wonen. Oom John had Mika zelfs nog nooit in levende lijven gezien. Reden genoeg dus voor een bezoekje aan de ander kant van het kanaal. We zijn met het vliegtuig gegaan; gelijk ook de eerste keer voor Mika in het vliegtuig.

Dat ging overigens prima, het vliegen. Van de huisarts hadden we vooraf spray gekregen die moest voorkomen dat zijn oren dicht zouden gaan zitten. Kinderen met Down schijnen daar meer last van te kunnen hebben dan normaal. Mika had daarbij ook nog eens net een oorontsteking achter de rug.

Vliegen met een klein kind is wel het nodige extra gedoe natuurlijk, maar Mika is gelukkig geen onrustig kind en hij heeft dus niet het hele vliegtuig op zijn kop gezet. Tijdens beide landingen heeft ie zelfs gewoon doorgeslapen.

We vlogen overigens met Ryanair. Goedkoop en makkelijk, want we zitten hier relatief dicht bij vliegveld Weeze. Van daar vlogen we direct op Birmingham, waar de Goalby's dan weer in de buurt wonen. De prijzen van Ryanair zijn voor babies overigens niet ideaal. Je betaalt voor een baby meer dan voor een volwassene en dan mag je nog niet eens een extra koffer of tas meenemen Ún je moet het kind gedurende de vlucht ook nog op schoot houden.

Geen ramp allemaal, maar de vlucht werd er ongeveer twee keer zo duur van. Uiteindelijk ben je dan overigens nog goedkoper uit dan met bijvoorbeeld KLM. Een kinderwagen mag je overigens wel zonder extra kosten meenemen.

Mika en Ilse

Genoeg over de vlucht, het ging natuurlijk om het bezoek. Dat was ook allemaal gezellig. Volgens mij vond ook Ilse het leuk om ons en haar neefje op bezoek te hebben. Uiteraard is Mika een aantal keer bij haar op schoot geweest en ze zijn gezellig samen in bad geweest.

Op de kinderboerderij die we bezochten waren beide ook nog eens bereid voor de camera te poseren, het resultaat zie je hierboven. Mika kijkt in deze foto overigens vanuit de kinderwagen de camera in. Hij vindt het erg leuk om in de bak te liggen en zich dan omhoog te drukken zodat hij over de rand kan kijken.

Nog een eerste keer voor Mika; hij heeft voor het eerst in een zwembad gezwommen. We hadden een soort opblaasstoeltje voor hem meegenomen waar hij in kon zitten. Dat bleek hij ook nog eens best leuk te vinden, dus binnenkort moeten we ook hier maar eens naar het zwembad. Dat zullen Sacha en Robin ook vast leuk vinden.

Het zwembad avontuur was overigens van korte duur. Na amper een half uur werden wij, en alle andere aanwezigen, het zwembad uitgestuurd. Er had iemand in het water gepoept. Mika en Ilse waren overigens onschuldig. Omdat wij uit Nederland kwamen kregen we in plaats van een tegoedbon de volledige kosten van het zwemtripje terug..

Mika met John

Oom John had Mika helemaal nog niet gezien, dus het was ook leuk om hem eens met Mika kennis te laten maken. Zoals op de foto hierboven te zien is beviel ook dat beide prima.

We waren maar kort in Engeland en zoals gebruikelijk wilde het weer niet heel erg meewerken, maar we hebben er weer een leuk bezoekje gehad. Binnenkort zijn Imke en Ilse ook weer in Nederland, dus het duurt niet lang voordat Mika hen weer ziet.

 Deel dit artikel
(6)
oma Marjan
Profieloma Marjan | maandag 9 augustus 2010, 21:28
Erg leuke foto van Mika en Ilse.
imke
imke | dinsdag 10 augustus 2010, 10:30
Ja mam, die foto is nu mijn screensaver op mijn werk, en iedereen die het kantoor binnenloopt krijgt hem dus te zien, want trotse tante Imke wil wel met haar neefje pronken. Hij ziet er ook zo vrolijk uit op die foto!! Dat was ie zowiezo het hele weekend.

Elja, wij vonden het ook een leuk weekend. vrolijk
imke
imke | dinsdag 10 augustus 2010, 10:35
ps: je schreef dat Imke en Ilse weer in NL zijn binnenkort- maarrre, oom John komt dan ook mee!
Elja Trum
ProfielElja Trum | dinsdag 10 augustus 2010, 11:14
Owh, da's helemaal gezellig als jullie met z'n drietjes komen natuurlijk!
oma truus
oma truus | woensdag 11 augustus 2010, 21:30
Als ik die foto's zie, dan ben ik een supertrotse oma van zo'n geweldige kleinzoon
imke
imke | vrijdag 13 augustus 2010, 15:48
We gaan morgen naar een fun day 'in aid of Downs Syndrome' bij de school waar Ilse haar zwemlessen heeft. jammer dat dat 2 weken geleden niet georganiseerd werd. ik ben van plan veel geld uit te geven- want het is voor een goed doel! knipoog
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter