donderdag 1 maart 2012, 08:47 | Elja Trum | 3907x gelezen

Mika wordt grote broer!

Rond zeven september verwachten we uitbreiding van de familie; Sara is weer zwanger! Mika wordt dus grote broer. Vorige week hadden we de 12 weken echo waar we al een actief mannetje (of dametje) zagen rondspartelen. Dat blijft toch een onwerkelijk beeld.

In tegenstelling tot bij Mika duurde het ditmaal gelukkig niet lang voordat 'we' zwanger waren. Om het goede nieuwe in de familie bekend te maken hadden we een t-shirtje voor Mika met daarop het gebaar voor 'broer' getekend. Aangezien (bijna) niemand dat zou snappen hebben we het er ook nog maar even onder geschreven.

Mika wordt grote broer!

Mika zelf snapt het allemaal nog niet, maar dat zal waarschijnlijk wel duidelijker worden in de komende maanden. Hij vind baby's altijd wel leuk, dus dat moet helemaal goed gaan komen.

Mocht je het je afvragen; Mika heeft niet de erfelijke vorm van Down. De kans op weer een kindje met Down is dus even groot als bij elke zwangerschap. We hebben er ook voor gekozen (weer) geen nekplooimeting te laten uitvoeren. Daar krijg je alleen maar een kansberekening op Down uit en zegt je dus eigenlijk nog niks. Daarnaast, we genieten enorm van Mika en een tweede kindje met Down zou net zo welkom zijn als hij.

 Deel dit artikel
(7)
John Roeland
John Roeland | donderdag 1 maart 2012, 09:24
Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws. Ik wens jullie een voorspoedige bevalling toe.
Niels Willems
Niels Willems | donderdag 1 maart 2012, 10:26
Gefeliciteerd!!! Hoe meer hoe leuker, hoewel wij hebben gepast bij drie knipoog
koen miseur
koen miseur | donderdag 1 maart 2012, 10:59
Proficiat!
Bondt
Bondt | donderdag 1 maart 2012, 11:42
Hey, leuk om te horen! Gefeliciteerd en succes die komende maanden! vrolijk
Syra
Syra | donderdag 1 maart 2012, 19:21
Heerlijk ! Geniet er met z'n allen van en dikke proficiat. Voor mama een fijne zwangerschap en voor Mika een lieve broer of zus gewenst. En voor het hele gezin: rustige nachten !
Imke
Imke | donderdag 1 maart 2012, 23:42
Natuurlijk goed nieuws, maar dat ik dat vond wisten jullie al. Het laatste stukje vond ik erg goed om te lezen; dat jullie geen nekplooimeting laten uitvoeren. Zoals je al schrijft; je berekend daarmee alleen de kans op Down Syndroom, en zowiezo verranderd de uitslag hiervan bij jullie toch niet de beslissing. Geniet van de zwangerschap. Wij kunnen niet wachten ons neefje of nichtje te zien! XX Imke, John en Ilse
Erik van Rosmalen
ProfielErik van Rosmalen | maandag 7 mei 2012, 07:52
Beetje laat, maar alsnog: gefeliciteerd! Hier verwachten wij nummer twee rond 2 september, dus we zitten in het zelfde schuitje! En inderdaad, ook hier geen nekplooimeting laten doen: een percentage waar we vervolgens niks mee doen zegt ons ook niet zoveel. Geniet er weer van!
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter