zondag 3 oktober 2010, 23:47 | Elja Trum | 2988x gelezen

Mika op stap in de fietsstoel

Met mijn verjaardag, inmiddels zo'n anderhalve maand geleden, kreeg ik van Sara een fietsstoeltje voor Mika cadeau. Nu had ik tot voor kort alleen nog maar een mountainbike, maar sinds afgelopen maandag heb ik ook een degelijke opafiets erbij. Gisteren, samen met mijn zwager, het stoeltje op de fiets gemonteerd en vandaag direct maar in gebruik genomen!

Mijn zus Kirsten belde namelijk of we zin hadden om aan het begin van de middag te komen zwemmen. Dat leek ons wel gezellig en dit was gelijk een mooi moment het fietsje voor het eerst te proberen. Het zwembad ligt in de buurt, amper vijf minuten fietsen, dus een geschikt stukje voor een eerste test.

Mika bij papa op de fiets


Nu moet ik zeggen dat ik het zelf ook erg leuk vond om zo met Mika door het dorp te rijden. Op de heenweg was hij ook nog goed wakker zodat hij actief om zich heen zat te kijken. Hij leek het fietsen niet eng te vinden, dus dat viel mee.

Het zwemmen beviel overigens ook goed. Mika speelt met veel plezier in het water. Natuurlijk was dat wel vermoeiend, dus bij de terugrit naar huis bleef hij wat minder netjes recht zitten bij bobbels en bochtjes.

Het kinderstoeltje bestaat overigens uit een gemakkelijk systeem. Zowel het windscherm als het stoeltje zelf zijn binnen een minuut te verwijderen. Binnenkort willen we een tweede bevestigingspunt kopen voor Sara's fiets, dan kan hij met ons allebei op pad.

 Deel dit artikel
(2)
oma Marjan
Profieloma Marjan | maandag 4 oktober 2010, 09:09
Het ziet er leuk en gezellig uit. Nu nog maar gauw gebruik maken van elke mooie dag die de herfst biedt.
imke
imke | maandag 4 oktober 2010, 16:31
Wat een stoere foto van mijn stoere broer en neefje!! Echt hardstikke leuk- en ook leuk zo'n fiets stoeltje voorop. Ilse heeft altijd achterop gezeten bij mij (ik heb een mountainbike) en dat is een stuk minder gezellig lijkt mij!

Kus imke
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter