zondag 22 augustus 2010, 00:47 | Elja Trum | 2770x gelezen

Mika houdt zelf zijn fles vast

Het is leuk te zien dat kleine kinderen regelmatig weer iets nieuws onder de knie krijgen. En opmerkelijk hoe plots dat soms gaat. Mika gaven we vooralsnog elke keer gewoon de fles. Door zijn handjes om de fles te duwen probeerde we hem aan te moedigen de fles zelf vast te houden. Dat was vooralsnog zonder succes. Maar sinds vanavond heeft Mika weer iets nieuws geleerd.

Ik had het niet eens direct door, maar Mika greep vanavond opeens zelf zijn fles en duwde die enthousiast in zijn mond. Hij hield te fles zo stevig vast dat ik hem los kon laten. Grappig dat hij zoiets zo plots ontdekt. Vanochtend moesten wij echt de fles nog vasthouden anders liet hij 'm direct vallen en nu weet hij ineens hoe het zelf kan.

Sara heeft direct even een kort filmpje ervan geschoten met mijn digitale (foto)camera die toevallig in de kamer lag.Mika lijkt de afgelopen weken sowieso veel te ontdekken. Sinds een week of twee speelt ie bijvoorbeeld volop met zijn voeten en vanmiddag zagen we voor het eerst dat hij zich echt uitrekte om net bij het speeltje te kunnen dat eigenlijk te ver weg lag. Erg leuk om die ontwikkelingen te zien! Het zijn kleine stapjes, maar je bent als ouder direct trots.

 Deel dit artikel
(2)
oma Marjan
Profieloma Marjan | zondag 22 augustus 2010, 23:45
En de opa's en oma's zijn zeker net zo trots!!!
Mariska
Mariska | maandag 23 augustus 2010, 13:03
Geweldig hoe die kleintjes ons steeds weer blijven verbazen. Ze worden met de dag knapper!
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter