woensdag 28 april 2010, 08:33 | Elja Trum | 3059x gelezen

Mika gedoopt

Afgelopen zondag is Mika gedoopt. Wat mij betreft was het een prima kerkdienst, de Pastor deed het uitstekend en met veertig minuten was de dienst ook niet te langdradig. We hadden een aantal vrienden en familie uitgenodigd en uiteindelijk was het daarmee nog best druk ook. De hoek in de kerk die gebruikt wordt voor de doopmissen zat goed vol.

Drukte in de kerk


Daarbij hielp het natuurlijk mee dat gelijktijdig ook Tooske gedoopt werd. Zij en haar ouders hadden uiteraard ook de nodige familie en vrienden uitgenodigd. Mika had tijdens de doopmis vooral oog voor die wonderlijke man die de dienst leidde. Hij heeft er bijna de hele tijd naar liggen staren. Tijdens de doop zelf hield Mika zich aardig rustig, al begon hij bij de derde plons water een beetje te mopperen.

Mika wordt gedoopt


Na het kerkelijke gedeelte hadden we nog een feestje gepland bij ons thuis. Gelukkig was het prima weer afgelopen zondag, dus konden we met zijn allen de tuin in. Het zou ook echt krap geweest zijn als al het bezoek in de de woonkamer had gemoeten.

Bezoek in de tuin


Owh, en zoals op deze laatste foto te zien is; we zijn natuurlijk niet de enige met kinderen. Toch grappig als bijna heel je vriendenkring ook in dezelfde periode ouder wordt.

Met dank aan mijn vader voor het maken van de foto's!

 Deel dit artikel
(3)
imke
imke | woensdag 28 april 2010, 12:51
Op dit artikel zat ik al vanaf zondag te wachten! Erg leuk, het ziet er allemaal gezellig uit.
Wel jammer dat we er niet bij konden zijn- vooral omdat ik heel graag Mika weer eens wil zien- die is natuurlijk ontzettend gegroeid sinds Janauri!!
imke
imke | dinsdag 4 mei 2010, 17:26
Hey elja,

moet je niet eens een keer een artikel schrijven over 'vliegen met een jonge baby'? Dat kan gemakkelijk als je gewoon even een goedkope vlucht naar Engeland boekt. Wij willen Mika weer eens zien!! knipoog

Kus Imke, John en Ilse
Elja Trum
ProfielElja Trum | dinsdag 4 mei 2010, 20:01
Hehe.. vrolijk
Van de zomer willen we wellicht wel weer eens overkomen.
Jullie zullen Mika vast dit jaar nog wel zien..
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter