woensdag 16 juni 2010, 23:52 | Elja Trum | 3350x gelezen

Mika een half jaar oud!

Vandaag is Mika een half jaar oud! Zes maanden geleden werd hij om 21:53 geboren in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Oei, wat vliegt de tijd dan opeens. Lijkt nog de dag van gisteren (wel een wat hectische dag). Mika is in de afgelopen maanden in elk geval hard vooruit gegaan, zo weegt hij inmiddels zo'n drie maal zijn geboortegewicht.

Het is ook erg leuk om te merken dat ie zich steeds bewuster wordt van de omgeving en steeds dingen blijft ontdekken. Hij kan heerlijk lachen en lol hebben om de simpelste dingen. Ook pakt ie steeds meer dingetje vast om ermee te spelen.

De komende maand gaat hij minder uit de fles drinken en meer hapjes eten. Binnenkort beginnen we met een eerste fruithapje en straks krijgt hij yoghert en meer andere dingen te eten. Sara is momenteel bezig de borstvoeding af te bouwen. Voorlopig hebben we nog voldoende op voorraad, maar binnenkort stappen we dus ook af van de moedermelk.

Het afgelopen half jaar is me goed bevallen. Goed, de nachten zijn wat korter geworden en ik heb wat minder tijd over voor eigen dingen. Het is echter heerlijk om bij Mika te zijn en met hem te knuffelen. Het is nog leuker dan verwacht, zo'n kindje erbij.

Mika met zes maanden Deel dit artikel
(5)
imke
imke | donderdag 17 juni 2010, 12:42
Wat een super leuke foto weer! En heerlijk om je zo enthousiast over je zoontje te horen. Ik ben blij dat alles zo goed gaat. En ja, dat knuffelen vind ik ook de fijnste momenten van de dag bij Ilse- dat maakt alle frustraties en slaaptekort weer goed, vind ik altijd! Geniet!! Wij kunnen niet wachten hem weer te zien; wanneer hij 7.5 maand oud is.
oma Marjan
Profieloma Marjan | donderdag 17 juni 2010, 22:58
De foto is inderdaad leuk.
En kunnen jullie vannacht lekker doorslapen nu Mika bij oma en opa logeert?
Elja Trum
ProfielElja Trum | donderdag 17 juni 2010, 23:58
We hebben vanavond een bruiloft, dus zijn pas tegen 2 uur thuis. Om half zeven gaat de wekker weer. Doorslapen zou ik het dus niet durven noemen. knipoog

Ps. Wifi op de feestlocatie en een iPhone zijn best een handige combinatie.
Judith
Judith | vrijdag 18 juni 2010, 11:27
Wat een leuke foto van Mika echt een plaatje. Hou jullie site regelmatig in de gaten, hij is echt leuk.
Koert is vandaag 6 maanden, grappig ze schelen maar 2 dagen.

Lieve groet voor jullie drie.
Judith, Martijn, Minge & Koert.
Elja Trum
ProfielElja Trum | vrijdag 18 juni 2010, 22:36
Hoi Judith en de rest van de familie.
Leuk dat je de site in de gaten houd en gefeliciteerd met het halve jaar van Koert! Via Hyves houd ik jullie ook nog een beetje in de gaten.. knipoog
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter