zaterdag 11 december 2010, 23:09 | Elja Trum | 3357x gelezen

De eerste keer naar de kapper

Als je zo jong bent doe je nog een hoop voor het eerst wat later zo normaal is. Mika ging vandaag voor het eerst naar de kapper. We hadden 'm wel eerder af en toe wat bijgeknipt, maar aangezien hij aanstaande donderdag jarig is wilde we het nu wel eens door een kapper laten knippen.

Thuis begint Mika meestal al snel te mopperen als we hem knippen. Bij de kapper zijn ze daar gelukkig wat beter op voorbereid. Mika kreeg een mooie stoel met een stuurtje erop. Een leuk speeltje, zo ontdekte hij.

Ook zit Mika bij de kapper voor een grote spiegel. Mika heeft wat met spiegels. We hebben er ook eentje bij zijn aankleedkussen en daar begint hij altijd enthousiast te lachen en te klappen als we hem ervoor zetten. Reden genoeg dus om ook bij de kapper vrolijk te blijven. Alleen de fohn vond hij minder. Thuis fohnen we ook nooit, dus dat is ook niet iets waar hij aan gewend is.

De kapper heeft er een flink stuk vanaf gehaald. Mika heeft er direct een ander gezicht door gekregen. Met zijn korte haar is hij meer een echt ventje. Toch leuk, zo'n eerste kapper bezoek.

Mika bij de kapper


 Deel dit artikel
(0)
Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
Let op: Op een artikel ouder dan 7 dagen kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, registreer je dan gratis.Beoordeel artikel
Beoordeel dit artikel
 BaggerRedelijkPrimaGoedUitstekend
Er zijn nog geen beoordelingen.

            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter