Over ons

Mika Upsidedown is een weblog over Mika Trum en het Syndroom van Down.
Op 16 december 2009 werd Mika geboren. Na een paar dagen bleek dat hij het Syndroom van Down heeft. Het leek papa Elja leuk en vooral nuttig om over Mika en het Syndroom van Down met enige regelmaat te schrijven. Vandaar dit weblog.

Mika Upsidedown is opgericht op 21 maart 2010 door Elja Trum.

Ook down?
Heb je zelf net een kindje met Down gekregen of net gehoord dat jullie zwanger zijn van een kind met het Syndroom van Down? Dan heb je het ergste al gehad! Natuurlijk zijn er veel nadelen en zul je jezelf de komende jaren wellicht meer zorgen maken om jullie kind dan gemiddeld, maar wij genieten echt elke dag van Mika. Hij is een onzettend tevreden en vrolijk mannetje en ik zou niet meer zonder hem kunnen.

Vragen of Suggesties?
Heb je vragen of suggesties voor een artikel op Mika Upsidedown? Deze zijn van harte welkom!
Mail me via .

Mika Upsidedown op je eigen website
De inhoud van de Mika Upsidedown RSS feed kun je gratis gebruiken om de berichten van Mika Upsidedown (titels en de eerste alinea) op je eigen website te plaatsen. Hiervoor kun je zelf aan de slag met code, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis dienst zoals FeedOnSite.com.

Postadres:
Mika Upsidedown
t.a.v. Elja Trum
Kerkenbos 1077d
6546 BB  Nijmegen

KvK: 09193017

Twitter
Mika is ook te volgen op Twitter.
Volg Mika om live en direct updates te krijgen.

Copyright
Alle teksten en foto's op Mika Upsidedown zijn copyright Mika Upsidedown en de desbetreffende auteur, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Mika Upsidedown door derden overgenomen worden. Het is wel toegestaan de informatie uit onze RSS feed te gebruiken zolang hierbij bronvermelding plaatsvindt.

Aansprakelijkheid
Mika Upsidedown besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. In de meeste artikelen wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenszins overeen te komen met werkelijke feiten.


            Volg Mika op Twitter!  volg Mika
op Twitter